Venttiilihuolto

Korjaamme ja huollamme säätö-, sulku- ja varoventtiilit ym. venttiilit luotettavasti pitkäaikaisella ammattitaitoisella kokemuksella työkohteessa sekä hyvin varustetulla konepajallamme.

Käytössämme on siirrettäviä varoventtiileille tarkoitettuja koeponnistuslaitteistoja, jotka soveltuvat myös muiden painelaitteiden koeponnistukseen. Varoventtiileiden koeponnistuksessa meillä on PC-pohjainen ohjelma, joka piirtää venttiilin avautumis- ja sulkeutumispaineesta kaavion asiakkaalle. Varoventtiileiden koestukset tarkastamme kolmannen osapuolen mm. Inspecta Oy:n valvomana aina tarvittaessa.

Korjaamme venttiileiden toimilaitteet, ja meiltä löytyy myös venttiilihiomakoneet kiilaluisti-, lautasventtiileille ja kartioistukkaventtiileille. Kauttamme saatte moniin eri malleihin, niin varaosat kuin kokonaan uudet laitteetkin.

Huollamme ja korjaamme yleisimmät teollisuusventtiili ja prosessiventtiili merkit mm. Ari, Herose, KSB, Leser, Niezgodka, Spirax Sarco, Thies, Tosaca

Ennakoiva varoventtiilihuolto estää esim. vuotavan varoventtiilin aiheuttamat energiahäviöt ja merkittävät kustannukset. Samalla varmistetaan prosessin turvallisuus teollisuusympäristössä.

venttiilihuolto