• Soita päivystykseen
 • Rekry

  Kuinka voisimme olla avuksi?

  Töihin meille

  Oletko sinä seuraava ETH:lainen? Tutustu avoimiin paikkoihimme ja hae mukaan tiimiimme! Klikkaa alta sinua kiinnostavaa työpaikkaa, ja hae mukaan!

  Avoimet paikat

  Sähköasentajia Euran alueelle

  Toimintamme kasvaessa tarvitsemme lisää sähköasentajia. Työkohde sijaitsee Euran alueella ja työ on vuorotyötä.

  Hae nyt

  Työnjohtaja Porvoo

  Työnjohtaja Porvoo Hakemus julkaistu 9.3.2023: Toimintamme kasvaessa tarvitsemme lisää ammattitaitoisia resursseja. Nyt haemme ammattitaitoista työnjohtajaa vakituiseen työsuhteeseen Porvooseen.

  Hae nyt

  Mekaaninen asentaja Porvoo

  Mekaaninen asentaja Porvoo Hakemus julkaistu 9.3.2023: Toimintamme kasvaessa tarvitsemme lisää ammattitaitoisia resursseja. Nyt haemme ammattitaitoista mekaanista asentajaa vakituiseen työsuhteeseen Porvooseen.

  Hae nyt

  Putkihitsaaja Porvoo

  Putkihitsaaja Porvoo Hakemus julkaistu 9.3.2023: Toimintamme kasvaessa tarvitsemme lisää ammattitaitoisia resursseja. Nyt haemme ammattitaitoista putkihitsaajaa vakituiseen työsuhteeseen Porvooseen.

  Hae nyt

  Putkihitsaaja Raumalle

  Putkihitsaaja Raumalle Hakemus julkaistu 15.2.2023: Toimintamme kasvaessa tarvitsemme lisää ammattitaitoisia resursseja. Nyt haemme ammattitaitoista putkihitsaajaa vakituiseen työsuhteeseen Raumalle.

  Hae nyt

  Kesätyöhaku 2023 on nyt auki!

  Haemme nyt kunnossapidon asentajia kesätyöhön 2023 eri kohteisiin Satakunnan ja Varsinais-Suomen alueella.

  Hae nyt

  Sähköasentajia Turkuun

  Sähköasentajan työt voi aloittaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Työkohde sijaitsee Turussa.

  Hae nyt

  Putkiasentaja Naantaliin

  Putkiasentaja Naantaliin Hakemus julkaistu 14.9.2022: Toimintamme kasvaessa tarvitsemme lisää ammattitaitoisia resursseja. Nyt haemme ammattitaitoista putkiasentajaa vakituiseen työsuhteeseen Naantaliin.

  Hae nyt

  Pumppuasentaja Turkuun

  Pumppuasentaja Turkuun Toimintamme kasvaessa tarvitsemme lisää ammattitaitoisia resursseja.

  Hae nyt

  Tig hitsaajia

  Haemme nyt TIG hitsaajia vakituisiin työsuhteisiin sekä erityyppisiin projekti- ja keikkatöihin. Teemme vaativia hitsauksia teollisuus- ja voivalaitosympäristöissä koko Suomen alueella, joten asuinpaikkasi voi periaatteessa sijaita missäpäin Suomea tahansa.

  Hae nyt

  Kunnossapitoasentajia

  Toimintamme kasvaessa haemme lisää kokeneita ja ammattitaitoisia työntekijöitä. Kunnossapitoasentajana työtehtäviisi kuuluvat mekaanisen kunnossapidon asennukset, huollot ja muu kunnossapito.

  Hae nyt

  ETH Group on kasvava ja kehittyvä Suomalainen kunnosapitoa tuottava yritys. Asiakkainamme ovat teollisuuden ja voimalaitosten alalla toimivat yritykset ja työllistämme yli 150 henkilöä mielenkiintoisissa ja monipuolisissa työtehtävissä.

  ”ETH:lla olen aina saanut työskennellä teollisuuden rautaisten ammattilaisten kanssa, ja näin kehittää myös omaa osaamistani.”

  – Joonas Mäkeläinen, asentaja/työnjohtaja

  Vaikka päätoimipisteemme sijaitsee Euran Kauttualla, monet tekijämme työskentelevät eri asiakaskohteissa paikkakunnilla esim. Rauma, Eurajoki, Pori, Naantali, Uusikaupunki, Jyväskylä, Espoo, Salo, Porvoo, Sastamala.

  Oletko sinä ETH Group:n uusi vahvistus?

  Ura meillä

  Me ETH:lla tarjoamme vaihtelevan ja joustavan työpaikan monipuolisten teollisuuden ja kunnossapidon tehtävien parissa. Meille on tärkeää tukea työntekijöitämme myös uralla etenemisessä. Työpäivät ovat harvoin samanlaisia, sillä asiakkaat ja työmaat vaihtelevat, ja työ on joustavaa ja liikkuvaa. Työ tarjoaa sopivasti haasteita ja vaatii ammattitaitoa sekä ongelmanratkaisukykyä.

  ”Meillä ETH:lla olet kuin teollisuuden korkeakoulussa ja asiakkaiden esittämät haasteet luovat ihanteellisen ympäristön kehittyä alan ammattilaiseksi.”
  Joonas Mäkeläinen, asentaja/työnjohtaja

  ETH:lla on hyvät kehittymismahdollisuudet. Yrityksessä pääsee näkemään laaja-alaisesti eri teollisuuden toimialoja ja toimijoita. Joustavan organisaation etuna on, että yrityksen työntekijöille jaetaan vastuuta ja annetaan mahdollisuus edetä työuralla.”
  Riku Finnilä, projekti-insinööri

  Oletko sinä uusi vahvistus tiimiimme?

  Etsimme tiimiimme jatkuvasti uusia osaajia. Haemme ennen kaikkea tulevaisuuden vastuunkantajia, eli sellaisia ihmisiä, joilla on motivaatiota ja halua kehittyä. Teemme työtä, jonka laadulla on merkitystä. Mitä paremmin työ tehdään, sitä enemmän sitä halutaan. Työ sisältää myös paljon asiakaspalvelua ja ongelmien ratkomista.

  Ota yhteyttä ja kerro, miten voimme auttaa!

  Eero Mäntylä

  Kehityspäällikkö, HSEQ

  Head of Development, HSEQ


  +358 44 291 0275

  eero.mantyla@eth.fi