• Soita päivystykseen
 • Rekry

  Kuinka voisimme olla avuksi?

  Teollisuuden kunnossapitoa jo vuodesta 2006

  Kasvava ja kehittyvä ETH

  ETH Group Oy on kasvava ja kehittyvä suomalainen yksityisomistuksessa oleva yritys. 

  ETH Groupilla on historiaa jo vuodesta 2006, jolloin toimintaa käynnistettiin kahden henkilön toimesta. Alusta asti oli selvää että laadun haluttiin olevan yksi toiminnan kulmakivistä – ja tuota samaa ajatusta jatkamme edelleen, tänä päivänä yli 140 tekijän voimin. 

  Yrityksen kasvu yhdeksi valtakunnan johtavista alan toimijoista on ollut huimaa. Vuosi vuodelta kysyntä on kasvanut, ja edelleen kasvutarina jatkuu: olemme ylittäneet liikevaihdossa 15 miljoonan euron rajan. Olemme kasvaneet myös alueellisesti ja laajentaneet toimintaamme Satakunnasta koko Suomen alueelle sekä osittain myös Euroopan alueelle. 

  Yrityksemme tausta ja historia kulkevat edelleen mukanamme, ja meidät tunnetaan joustavana ja ammattitaitoisena, aina valmiina palvelemaan ja vastaanottamaan uusia haasteita. Matala ja joustava organisaatio mahdollistaa nopeat päätökset, tehokkaan toiminnan ja parhaan mahdollisen lopputuloksen. 

  Osaamisen kulttuuri kasvaa ja kehittyy motivoituneen henkilöstön mukana: ammattitaitoiset työntekijämme ovat yrityksen kulmakivi tänäkin päivänä – sieltä toiminnan kasvu ja kehitys kumpuavat myös tulevaisuudessa.