• Soita päivystykseen
 • Rekry

  Kuinka voisimme olla avuksi?

  Venttiilihuolto

  Säännöllinen ja oikein toteutettu venttiilihuolto takaa turvallisen ja käyttövarman toimintaympäristön. Kustannustehokas venttiilihuolto tehostaa henkilö- ja laitosturvallisuutta sekä pidentää käyttöikää. Samalla vähenee myös ylimääräinen energiahävikin aiheuttama kustannus.

  Korjaamme ja huollamme säätö-, sulku- ja varoventtiilit ym. venttiilit luotettavasti pitkäaikaisella ammattitaitoisella kokemuksella työkohteessa sekä hyvin varustetulla konepajallamme.

  Käytössämme on siirrettäviä varoventtiileille tarkoitettuja koeponnistuslaitteistoja, jotka soveltuvat myös muiden painelaitteiden koeponnistukseen. Varoventtiileiden koeponnistuksessa meillä on PC-pohjainen ohjelma, joka piirtää venttiilin avautumis- ja sulkeutumispaineesta kaavion asiakkaalle. Varoventtiileiden koestukset tarkastamme kolmannen osapuolen mm. Kiwa Inspectan valvomana aina tarvittaessa.

  Korjaamme venttiileiden toimilaitteet, ja meiltä löytyy myös venttiilihiomakoneet kiilaluisti-, lautasventtiileille ja kartioistukkaventtiileille. Kauttamme saatte moniin eri malleihin, niin varaosat kuin kokonaan uudet laitteetkin.

  Huollamme ja korjaamme yleisimmät teollisuusventtiili ja prosessiventtiili merkit mm. Ari, Herose, KSB, Leser, Niezgodka, Spirax Sarco, Thies, Tosaca

  Voit myös lähettää laitteesi meille huoltoon – ota yhteyttä.

  Ole yhteydessä, kerron mielelläni lisää!

  Marko Weman

  Projektijohtaja

  Project Director


  +358 400 825 264

  marko.weman@eth.fi