• Soita päivystykseen
 • Rekry

  Kuinka voisimme olla avuksi?

  ETH Group Oy

  Pidämme teollisuuden pyörät pyörimässä

  Olemme teollisuuden ja voimalaitosten kunnossapidon vahva ammattilainen sekä luotettu kumppani. Palvelemme kokonaisvaltaisesti kaikkia teollisuuden aloja ympäri Suomen.      

  Olemme työn ja materiaalien laadusta tinkimätön vaativien kohteidenne toteuttaja teollisuuden asennus-, huolto- ja kunnossapitotöissä. Jokaisella asiakkaallamme on yksilölliset tarpeensa, ja suunnittelemme aina joustavasti jokaisen työn aikataulun ja toteutuksen asiakkaamme toiveiden mukaisesti.

  Meillä työskentelee työstään innostunut joukko teknisten alojen ammattilaisia. Olemme tekijöistämme ylpeitä, sillä tiimillämme on asenne kohdallaan ja asiakkaan etu kirkkaana mielessään.

  > 100

  ammattilaista

  2006

  perustettu

  15

  M. Eur liikevaihto

  Yrityksemme toimintaa katselmoidaan jatkuvan parantamisen periaatetta noudattaen, ja sidosryhmien ja yhteistyökumppaneiden tarpeet otetaan mahdollisimman tarkasti huomioon. Panostamme erityisesti työterveyden ja työturvallisuuden jatkuvaan parantamiseen, ja tavoitteenamme on 0 työtapaturmaa.

  Päätoimitilamme sijaitsee Euran Kauttualla Neitsytmäen teollisuusalueella sekä toinen toimipisteemme Turussa. Yhtiömme palveluksessa toimii yli 140 alan ammattilaista.

  Rekryämme joka vuosi kymmeniä uusia tekijöitä

  Vaikka päätoimipisteemme sijaitsee Euran Kauttualla, monet tekijämme työskentelevät eri asiakaskohteissa ympäri Suomen esimerkiksi Raumalla, Eurajoella, Porissa, Naantalissa, Uudessakaupungissa, Jyväskylässä, Espoossa, Salossa, Porvoossa ja Sastamalassa.