• Soita päivystykseen
 • Rekry

  Kuinka voisimme olla avuksi?

  Toimitukset ja asennukset vankalla ammattitaidolla 

  Suoritamme erilaiset projektityöt, kuten laitteiden ja materiaalien toimitukset ja asennukset. Hallitsemme myös automaatiojärjestelmien suunnittelun, toteutuksen ja huollon.   

  Mahdollistamme sujuvan projektin

  Uusien materiaalien tai laitteiden asennus on tarkkuutta, taitoa ja huolellisuutta vaativa tehtävä, jossa on kyse suurien investointien onnistumisesta. Laitesiirrot ja -asennukset ovat pitkiä ja monitahoisia projekteja, joissa ammattitaitoisella suunnittelulla ja johtamisella on merkittävä vaikutus kokonaisuuden sujuvuuteen. Hyvällä projektisuunnittelulla, -johtamisella ja -toteutuksella vältetään turhat tuotantokatkot sekä kalliiksi koituvat virheet. 

  Meillä on vankka kokemus toimitus- ja asennusprojektien menestyksekkäästä toteuttamisesta. Hallitsemme haastavienkin projektien läpiviennin – aina aikataulussa. Omat verstastilamme mahdollistavat sen, ettei koko projektia tarvitse saada toteutettua esimerkiksi kesäseisokin aikana, vaan voimme hoitaa valmistelutyöt rauhassa verstaallamme ja ajoittaa asennukset asiakkaallemme parhaiten sopivaan ajankohtaan.

  ETH – vahva ja luotettu ammattilainen

  Suoritamme kaikkien teollisuuden alojen kunnossapidon tehtäviä vuosikymmenien kokemuksella. Pitkät asiakassuhteemme kertovat asiakkaidemme luottamuksesta: yksikään avainasiakkaamme ei ole vaihtanut meitä toiseen toimijaan. Jos tavoitteenasi on kokonaisvaltainen kunnossapidon ulkoistaminen, tutustu palvelusopimuksiimme.

  Toimitamme ja asennamme
  esimerkiksi: 

   

  Sähköautomaatiolla tehokkuutta ja
  jatkuvuutta tuotantoon

  Automaation hyödyntäminen on yksi modernin teollisuuden ehdottomista kilpailuvalteista, jota ei kannata jättää hyödyntämättä. Automaatio tukee manuaalista työtä ja tuo siihen varmuutta. Sen avulla voidaan esimerkiksi vähentää koneiston ylösajoon kuluvaa aikaa, parantaa laatua sekä kehittää työturvallisuutta. Hyvin suunniteltu automaatio lisää tuotannon tehokkuutta ja edistää tuotannon jatkuvuutta.

  Omat sähköasennuksen ja mekaanisen asennuksen tiimimme työskentelevät saumattomasti yhdessä, joten asennus- ja automaatioprojektimme sujuvat jouhevasti ja ilman rajapintahaasteita. Suunnittelemme, toteutamme ja huollamme automaatiojärjestelmät ja -ratkaisut kaikille teollisuudenaloille. Räätälöimme ratkaisut tapauskohtaisesti asiakkaamme tarpeiden mukaisesti.

  Ota yhteyttä ja kerro, miten voimme auttaa!

  Kristo-Pekka Niemi

  Toimitusjohtaja

  Managing Director

  +358 44 084 8764

  k-p.niemi@eth.fi