• Soita päivystykseen
 • Rekry

  Kuinka voisimme olla avuksi?

  Oy Linde Gas Ab · Lukuaika noin 2 min

  Vuosihuollot ETH:n kanssa sujuvat varmalla otteella ja aikataulussa   

  Vuosihuollot ovat suuria voimanponnistuksia, joissa suuryrityksetkin kaipaavat lisävahvistuksia oman tiimin ulkopuolelta. Pohjois-Euroopan johtavan kaasutoimittajan Linde Gasin Suomen toimipisteillä luotetaan vuosihuolloissa ETH:n ammattitaitoon.  

  Lindellä on hyödynnetty ETH:n huolto- ja kunnossapitopalveluita jo vuodesta 2007 saakka, eli jo Lindeä edeltäneen AGAn aikaan.

  Linden Harjavallan tehtaiden kunnossapitopäällikkö Mikko Salomaan mukaan lindeläiset kääntyvät mielellään ETH:n puoleen huoltotarpeissa, koska ETH:n laajassa palvelutarjonnassa on aina ratkaisu ongelmaan kuin ongelmaan. 

  – Lindella on hyödynnetty ETH:n palveluita esimerkiksi teollisuusputkistojen, varoventtiileiden ja kylmälaitteiden kunnossapitoon, vetylaitosten uudistamiseen sekä moneen muuhun tehtävään aina tarpeen mukaan. Suurin yhteinen voimanponnistus on kuitenkin tehtaiden vuosihuolto.  

  Vuosihuollot moninkertaistavat
  työmäärän pariksi viikoksi

  Linden työvoiman tarve vaihtelee vuoden mittaan, joten kumppanuus ETH:n kanssa on Salomaan mukaan helpottanut yrityksen työvoiman resursointia huomattavasti. Erityisesti vuosihuoltojen aikaan työvoiman tarve tehtailla moninkertaistuu.   

  – Parin viikon aikana vuosihuollon parissa työskentelee yli viisinkertainen määrä väkeä normaaliin vahvuutemme verrattuna. Meille on tietysti järkevää hyödyntää vuosihuollon toteutukseen luotettavia ja osaavia kumppaneitamme.

  Salomaa kertoo, että tiettyjen kunnossapidon tehtävien ulkoistaminen on ollut Lindelle taloudellisesti järkevä ratkaisu työvoiman resursoinnin sekä myös ETH:n hinnoittelun vuoksi.

  – ETH:n hinnat ovat kilpailukykyisiä, ja silti palvelu on huippuluokkaa. Tekemisen laatu on äärettömän tärkeää, kun asennetaan esimerkiksi puolen miljoonan euron varaosia. 

  Luotettava kumppani takaa vuosihuollon sujuvuuden

  ETH on ollut mukana Linden – aiemmin AGAn – vuosihuoltojen toteutuksessa jo vuodesta 2007 saakka.

  – Vuosihuolto on toistuva projekti, johon haluamme aina ETH:n mukaan, sillä he tietävät mitä tekevät ja tuntevat entuudestaan meidät sekä työskentely-ympäristömme. Vuosihuolloissa ETH:lta tulee paikalle myös työnjohdollinen edustus, joten voimme luottaa siihen, että homma toimii niin kuin aina ennenkin – ja aikataulussa, Salomaa toteaa.

  ETH:lla on erittäin kattava palvelupaletti, laaja-alaista ammattitaitoa sekä monipuolinen koneisto, ja silti heidän kanssaan toimiminen on helppoa ja mutkatonta. ETH:ssa yhdistyvät siis parhaat puolet suur- ja pienyrityksistä.

  – Mikko Salomaa, Maintenance Manager, Oy Linde Gas Ab

  Yhteistyön parhaaksi puoleksi hän nimeää empimättä ETH:n asiakaspalvelualttiuden ja luotettavuuden.  

  – Koen saavani hyvää asiakaspalvelua ja voin aina luottaa siihen, että ETH hoitaa hommat sovitulla tavalla ja sovitussa aikataulussa. Lisäksi pidän siitä, että ETH on joustava toimija, jolla ei mene sormi suuhun tiukankaan paikan tullen. ETH:lla on erittäin kattava palvelupaletti, laaja-alaista ammattitaitoa sekä monipuolinen koneisto, ja silti heidän kanssaan toimiminen on helppoa ja mutkatonta. ETH:ssa yhdistyvät siis parhaat puolet suur- ja pienyrityksistä, Salomaa summaa.

  Kerromme mielellämme lisää. Lähetä viesti tai soita.

  Eero Mäntylä

  Kehityspäällikkö, HSEQ

  Head of Development, HSEQ


  +358 44 291 0275

  eero.mantyla@eth.fi