Historia

ETH Group Oy on kasvava ja kehittyvä suomalainen yksityisomistuksessa oleva yritys. 

Yrityksellä on historiaa jo vuodesta 2006 jolloin toimintaa käynnistettiin kahden henkilön toimesta. Alusta asti oli selvää että laadun haluttiin olevan yksi toiminnan kulmakivistä - ja tuota samaa ajatusta jatkamme edelleen, tänä päivänä yli 100 tekijän toimesta. 

Yrityksen kasvu yhdeksi valtakunnan johtavista alan toimijoista on ollut huimaa. Vuosi vuodelta kysyntä on kasvanut ja edelleen kasvutarina jatkuu liikevaihdon ollessa yli 13 M€ vuonna 2019. Olemme kasvaneet myös alueellisesti ja laajentaneet toimintaa Satakunnasta koko Suomen alueelle sekä osittain myös Euroopan alueelle. 

Yrityksen tausta ja historia kulkevat edelleen mukana ja meidät tunnetaan joustavana ja ammattitaitoisena, aina valmiina palvelemaan ja vastaanottamaan uusia haasteita. Matala ja joustava organisaatio mahdollistavat nopeat päätökset, tehokkaan toiminnan ja parhaan mahdollisen lopputuloksen. 

Osaamisen kulttuuri kasvaa ja kehittyy motivoituneen henkilöstön mukana - ammattitaitoiset työntekijämme ovat yrityksen kulmakivi tänäkin päivänä - sieltä se toiminnan kasvu ja kehitys tulee myös tulevaisuudessa. 

ETH GROUP OY