ETH Group Oy - Rekry 2022

ETH Group on kasvava ja kehittyvä Suomalainen kunnosapitoa tuottava yritys. Asiakkainamme ovat teollisuuden ja                                                                                  voimalaitosten alalla toimivat yritykset ja työllistämme yli 100 henkilöä mielenkiintoisissa ja monipuolisissa työtehtävissä. 

Vaikka päätoimipisteemme sijaitsee Euran Kauttualla, monet tekijämme työskentelevät eri asiakaskohteissa paikkakunnilla esim. Rauma, Eurajoki, Pori, Naantali, Uusikaupunki, Jyväskylä, Espoo, Salo, Porvoo, Sastamala.

Oletko sinä ETH Group:n uusi vahvistus?


 

 


Avoimet työpaikat : 

Jätä avoin hakemus tästä   https://www.eth.fi/rekrylomake


Kunnossapitoasentajia

Toimintamme kasvaessa haemme lisää kokeneita ja ammattitaitoisia työntekijöitä. Kunnossapitoasentajana työtehtäviisi kuuluvat mekaanisen kunnossapidon asennukset, huollot ja muu kunnossapito. Varmistat omalla työlläsi tuotannon käytettävyyden ja häiriötilanteissa teet vianetsintää ja korjaustöitä. Toimialueena ovat erilaiset teollisuus- ja voimalaitosympäristöt. Työmaat sijaitsevat pääsääntöisesti Satakunnan ja Varsinais-Suomen alueella, mutta työkohteita voi olla myös muualla Suomessa.

Odotamme sinulta aikaisempaa kokemusta teollisuuden kunnossapidon tehtävistä ja tuntemusta mm. pumpuista, venttiileistä, pienistä hitsauksista ym. Koulutuksena sinulla voi olla kunnossapitoasentajan- , autonasentajan tutkinto tai vastaava tai olet hankkinut osaamisen usean vuoden työkokemuksella.

Tarjoamme:

-  monipuolisen ja mielenkiintoisen työn ja vaihtuvan työympäristön

-  mahdollisuuden kehittää omaa   ammattitaitoaan edelleen.

-  vakituisen työsuhteen hyvämaineisessa yrityksessä

-  koko muun tiimin tuen hyvän laadun tuottamiseen asiakkaalle

Työ voi olla vakituinen tai määräaikainen (oman tilanteen mukaan) ja alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä tai sopimuksen mukaan.

Oletko sinä uusi vahva lenkki tiimiimme? Jätä pikaisesti hakemus osoitteessa www.eth.fi/rekrylomake


Haemme koko Suomen alueelle

Tig hitsaajia

Haemme nyt TIG hitsaajia vakituisiin työsuhteisiin sekä erityyppisiin projekti- ja keikkatöihin. Teemme vaativia                                                                                      hitsauksia teollisuus- ja voimalaitosympäristöissä koko Suomen alueella, joten asuinpaikkasi voi periaatteessa                                                                                        sijaita missä päin Suomea tahansa. 

Asiakkaamme tuntevat meidät korkeasta laadusta sekä toimitusvarmuudesta ja odotamme valituilta henkilöiltä                                                                                      valmiutta ylläpitää ja kehittää laatua edelleen. 

Hakijalta toivomme:

- yli 5 vuoden kokemusta TIG-putkihitsauksesta

- piirustusten- ja isometrien lukutaitoa

- itsenäistä työotetta ja kykyä työskennellä tiimeissä

- voimassaolevat työturvallisuus- ja tulityökortit

- voimassa olevat hitsauspätevyydet katsotaan eduksi (putki)

Tarjoamme

- vakituisen työpaikan tai mahdollisuuden projekteihin arvostetussa ja kehittyvässä yrityksessä

- kilpailukykyisen palkkauksen osaamisen ja kokemuksen mukaan

- täyden tuen työssä menestymiseen

Lähetä pikaisesti hakemus https://www.eth.fi/rekrylomake

 Lisätietoja: Eero Mantyla, -

Hitsaus


 

 asentaja                              


URA MEILLÄ

”ETH:lla olen aina saanut työskennellä teollisuuden rautaisten ammattilaisten kanssa,
ja näin kehittää myös omaa osaamistani.”

- Joonas Mäkeläinen, asentaja/työnjohtaja


Me ETH:lla tarjoamme vaihtelevan ja joustavan työpaikan monipuolisten teollisuuden ja kunnossapidon tehtävien parissa. Meille on tärkeää tukea työntekijöitämme myös uralla etenemisessä. Työpäivät ovat harvoin samanlaisia, sillä asiakkaat ja työmaat vaihtelevat, ja työ on joustavaa ja liikkuvaa. Työ tarjoaa sopivasti haasteita ja vaatii ammattitaitoa sekä ongelmanratkaisukykyä.

ETH Groupilla on tiivis työyhteisö, vaikka työntekijät ovatkin levittäytyneet melkein koko Länsi-Suomen alueelle. Järjestämme yhteisiä virkistystapahtumia ja illanviettoja, ja pidämme tiiviisti yhteyttä. Tarjoamme työntekijöillemme myös liikuntaedun.


HAE MEILLE TÖIHIN

Lähetä työhakemus lomakkeella »

Joonas Mäkeläinen

”Meillä ETH:lla olet kuin teollisuuden korkeakoulussa ja asiakkaiden esittämät haasteet luovat ihanteellisen ympäristön kehittyä alan ammattilaiseksi.”

Joonas Mäkeläinen, asentaja/työnjohtaja

Riku Finnilä

”ETH:lla on hyvät kehittymismahdollisuudet. Yrityksessä pääsee näkemään laaja-alaisesti eri teollisuuden toimialoja ja toimijoita. Joustavan organisaation etuna on, että yrityksen työntekijöille jaetaan vastuuta ja annetaan mahdollisuus edetä työuralla.”

Riku Finnilä, projekti-insinööri

 


OLETKO SINÄ UUSI VAHVISTUS TIIMIIMME?

Etsimme tiimiimme jatkuvasti uusia osaajia. Haemme ennen kaikkea tulevaisuuden vastuunkantajia, eli sellaisia ihmisiä, joilla on motivaatiota ja halua kehittyä. Teemme työtä, jonka laadulla on merkitystä. Mitä paremmin työ tehdään, sitä enemmän sitä halutaan. Työ sisältää myös paljon asiakaspalvelua ja ongelmien ratkomista.

Tällä hetkellä meillä on paikkoja auki esimerkiksi hitsareille sekä putki-, pumppu-, venttiili ja kylmäasentajille. Meillä on mahdollisuus myös rakentaa urapolku esimerkiksi kylmäasentajaksi oppisopimuksen kautta. Olemme kiinnostuneita myös yksityisyrittäjistä.

 

Lähetä työhakemus

 


YRITYKSEMME ARVOT

Joustavuus ja tehokkuus. Kunnossapitoala on syklistä ja asiakkaiden tarpeet ja tilanteet vaihtelevat paljon. Sen vuoksi me olemme joustava toimija ja mukaudumme asiakkaamme tarpeisiin aina mahdollisuuksien mukaan.

Ammattitaito ja luotettavuus. On tärkeää, että asiakas voi luottaa meihin ja siihen, että työt tehdään laadukkaasti, tehokkaasti ja ajallaan.

Positiivinen yrittäjähenkisyys. Haluamme välttää yrityksen porrastuneisuutta, minkä vuoksi meillä kaikki ovat valmiita tarttumaan haasteisiin myös kentällä. Haluamme vaalia reilua tekemisen meininkiä.