URA MEILLÄ

”ETH:lla olen aina saanut työskennellä teollisuuden rautaisten ammattilaisten kanssa,
ja näin kehittää myös omaa osaamistani.”

- Joonas Mäkeläinen, asentaja/työnjohtaja


Me ETH:lla tarjoamme vaihtelevan ja joustavan työpaikan monipuolisten teollisuuden ja kunnossapidon tehtävien parissa. Meille on tärkeää tukea työntekijöitämme myös uralla etenemisessä. Työpäivät ovat harvoin samanlaisia, sillä asiakkaat ja työmaat vaihtelevat, ja työ on joustavaa ja liikkuvaa. Työ tarjoaa sopivasti haasteita ja vaatii ammattitaitoa sekä ongelmanratkaisukykyä.

ETH Groupilla on tiivis työyhteisö, vaikka työntekijät ovatkin levittäytyneet melkein koko Länsi-Suomen alueelle. Järjestämme yhteisiä virkistystapahtumia ja illanviettoja, ja pidämme tiiviisti yhteyttä. Tarjoamme työntekijöillemme myös liikuntaedun.


HAE MEILLE TÖIHIN

Lähetä työhakemus lomakkeella »

Joonas Mäkeläinen

”Meillä ETH:lla olet kuin teollisuuden korkeakoulussa ja asiakkaiden esittämät haasteet luovat ihanteellisen ympäristön kehittyä alan ammattilaiseksi.”

Joonas Mäkeläinen, asentaja/työnjohtaja

Riku Finnilä

”ETH:lla on hyvät kehittymismahdollisuudet. Yrityksessä pääsee näkemään laaja-alaisesti eri teollisuuden toimialoja ja toimijoita. Joustavan organisaation etuna on, että yrityksen työntekijöille jaetaan vastuuta ja annetaan mahdollisuus edetä työuralla.”

Riku Finnilä, projekti-insinööri

 


MILLAISIA TEKIJÖITÄ ETSIMME?

Etsimme tiimiimme jatkuvasti uusia osaajia. Haemme ennen kaikkea tulevaisuuden vastuunkantajia, eli sellaisia ihmisiä, joilla on motivaatiota ja halua kehittyä. Teemme työtä, jonka laadulla on merkitystä. Mitä paremmin työ tehdään, sitä enemmän sitä halutaan. Työ sisältää myös paljon asiakaspalvelua ja ongelmien ratkomista.

Tällä hetkellä meillä on paikkoja auki esimerkiksi hitsareille sekä putki-, pumppu- ja venttiiliasentajille. Olemme kiinnostuneita myös yksityisyrittäjistä.

 

Lähetä työhakemus

 


YRITYKSEMME ARVOT

Joustavuus ja tehokkuus. Kunnossapitoala on syklistä ja asiakkaiden tarpeet ja tilanteet vaihtelevat paljon. Sen vuoksi me olemme joustava toimija ja mukaudumme asiakkaamme tarpeisiin aina mahdollisuuksien mukaan.

Ammattitaito ja luotettavuus. On tärkeää, että asiakas voi luottaa meihin ja siihen, että työt tehdään laadukkaasti, tehokkaasti ja ajallaan.

Positiivinen yrittäjähenkisyys. Haluamme välttää yrityksen porrastuneisuutta, minkä vuoksi meillä kaikki ovat valmiita tarttumaan haasteisiin myös kentällä. Haluamme vaalia reilua tekemisen meininkiä.